Katolička Dalmacija 27274

Don Josip Radić objavljuje tjedne duhovne nagovore putem You Tubea

Don Josip Radić objavljuje tjedne duhovne nagovore putem You Tubea
Don Josip Radić, župnik u Polači pored Benkovca

Don Josip Radić, mr. sc., negdašnji savjetnik u ministarstvu prometa i veza, znanstvenik ekonomist (usput rečeno, završio je tri fakulteta a da nikada u životu ispita nije pao), nakon što je doživio jasan Božji poziv u svome srcu, ostavlja obećavajuću i blistavu karijeru te konkretne planove o osnivanju vlastite obitelji, samo zato da se posve posveti spasonosnoj Kristovoj Raspetoj i Uskrsloj Ljubavi i velikoj obitelji Njegove Crkve, tj. posvećenju svih duša ('u ministarstvu prometa i veza' s Gospodinom).

Već neko vrijeme, svake posljednje nedjelje u mjesecu, don Josip održava izuzetno kvalitetne i posjećene duhovne obnove u povjerenoj mu župi u Polači, pored Benkovca, s početkom u 16 sati. Tko bi želio prisustvovati tom zaista milosnom događaju, bolje da dođe ranije, poradi pronalaska slobodnih mjesta. Telefonski broj za kontakt je 023 662 268.

Ovdje Vam predstavljamo mozaik njegovih, iako ne sustavno složenih, ali nadahnutih nagovora (svojevrsnih duhovnih vitamina), koji predstavljaju audio školu svetosti u kojoj je prava tajna istinskog smisla i sreće života! Stoga, pažljivo poslušajmo SVAKI TJEDAN - NAGOVOR JEDAN, te Vam od srca preporučamo da ga proslijedite i bližnjima kao jedno jednostavno, a toliko poticajno, sredstvo nove evangelizacije; šireći sljedeći link 'Popisa za reprodukciju' koji se svaki tjedan novim nagovorom nadopunjava:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLpSjnGEjTI-1nh-XI-k5g6rxfzYyPuzNn!

misija