Katolička Dalmacija 841

Župnik iz Kaštel Lukšića don Marijo Buljević o humoru na susretu mladih Hrvatskog nadzemlja

Župnik iz Kaštel Lukšića don Marijo Buljević o humoru na susretu mladih Hrvatskog nadzemlja

Šaljem vam najavu na susret mladih grada Splita koji će se održati danas, 15.05.2019. u 20.30 sati u Nadbiskupskom sjemeništu. Nadam se da će te najaviti susret na vašem portalu, radiju, emisiji i tako informirati mlade ljude koji prate vaše medije.

Tema je "HUMOR JE UVIJEK (W)IN?". Gost predavač je don Marijo Buljević, župnik Kaštel Lukšića te doktor za temu humora. Ovih je dana postao poznat jer se društvenim mrežama i pojedinim portalima proširila video-snimka s prve pričesti djece u Kaštel Lukšiću koja je bila protekle nedjelje, a na kojem prvopričesnici ispred crkve Uznesenja blažene Djevice Marije, predvođeni župnikom zajedno pjevaju jednu od najljepših Hajdukovih navijačkih pjesama „Zbog jedne ljubavi“. Na susretu će pjevati zbor Mihovil iz splitske župe Kamen. Susret vode i animiraju Nadzemljaši.

__________________________________________________
Najava susreta:

• Šta je to veliko, žuto i ne zna plivat?
.
• Bager.
.
Sigurno niste očekivali ovako svježu i genijalnu šalu. Al' potrudili smo se za Vas. Nakon dugih mjeseci ispitnih rokova, korizme, Isusove muke i ostalih stresnih događaja, vrijeme je za susret koji će Vam vratiti osmijeh na lice. 😉😁

Što je to zapravo humor? Koliko vrsta humora postoji? Je li baš sve podložno humoru? Je li se Isus smijao? Je li itko ikada umro od smijeha? Smiju li vjernici koristiti sarkazam? Hoće li Darko Rapić ikad ispričati kvalitetnu bazu?

Puni smo pitanja, a ni na jedno nemamo odgovor. Osim na zadnje. Neće. 🙄🤦
Al zato odgovore ima don Marijo Buljević, diplomirani smijeholog, vicolog i strand up komičar. Njegov nastup možete pogledati 15. svibnja 2019. u Velikoj dvorani Nabiskupskog sjemeništa u 20.30. sati. 🏃

Zbor Mihovil se nagutao helija, pa će i pjevanje bit zanimljivo. 💆🔈🔉🔊

Za sam kraj još jedan bezuspješni pokušaj da Vas privučemo u što većem broju:

• Tata, koje je boje šljiva?
• Plava!
• A zašto je ova crvena?
• Zato što je zelena.

❌ Upravo smo otpustili osobu koja piše najave. ❌

🐝🐝🐝 Vidim ose 🐝🐝🐝
Vaše Hrvatsko nadzemlje

misija