Katolička Dalmacija 3853

Pater Mijo Nikić na splitskom seminaru: Što nas čeka poslije smrti?

Pater Mijo Nikić na splitskom seminaru: Što nas čeka poslije smrti?
Seminar vodi isusovac pater Mijo Nikić sa suradnicima / CROPIX

Zaklada biskup Josip Lang organizira Psihološko-duhovni seminar pod nazivom: „Ustani i hodaj". Seminar će se održati u Splitu u franjevačkom klerikatu na Trsteniku, Put iza Nove bolnice 10 c. Počinje u subotu, 20. listopada u 9 sati, a završava u nedjelju, 21. listopada u 14 sati. 

Evo nekih od tema seminara: Kako upoznati i promijeniti sebe? Oprosti da oslobodiš u sebi sile ljubavi! Tko je za te Isus Krist? Što nas čeka poslije smrti? Kako razlikovati duhove? Kako i zašto krivnja razara dušu? Kako vjerom nadvladati stres i depresiju?

Kako se zaštiti od sagorijevanja na poslu? Kako ostvariti sretan brak i zdravu obitelj? Kako postići mir duše i radost srca? Kako ukrotiti prisilne misli i pobijediti ovisnost? Kako otkriti volju Božju za svoj život? Kako postati uspješna osoba, a sačuvati svoju dušu i zdravlje?

Uz predavanja i razmatranja bit će mogućnost za svetu ispovijed, molitve za nutarnje iscjeljenje, klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom i svete Mise. Seminar vodi isusovac pater Mijo Nikić sa suradnicima. Na seminar se treba obavezno najaviti na telefon Zaklade: 01-4803-043; 091-890-0981 ili elektroničkom poštom preko mrežne stranice Zaklade biskup Josip Lang.

misija