Katolička Dalmacija 1304

Produžuju se prijave sudionika za Susret katoličkih obitelji u Splitu i Solinu

Produžuju se prijave sudionika za Susret katoličkih obitelji u Splitu i Solinu
Obitelj Mitrović s petero predivne djece

Prijave sudionika za Treći nacionalni susret hrvatskih katoličkih obitelji koji će se održati 15. i 16. rujna u Splitu i Solinu pod geslom „Obitelj – izvor života i radosti", produžene su za dva tjedna, izvijestila je tajnica organizacijskog odbora Jelena Burazin u programu Hrvatskoga katoličkog radija.

Prijave su trebale biti zaključene 10. kolovoza, no zbog toga što su brojne obitelji na godišnjem odmoru i što nije jednostavno organizirati hodočašća obitelji, organizatori su odlučili produžiti mogućnost prijava još dva tjedna.

U obitelji nije uvijek sve kako smo zamislili, kazuje nam obitelj Mitrović s petero predivne djece od kojih jedno, kako mama Branka kaže, ima kromosom ljubavi - naime, ono je rođeno s Down sindromom.

"Ali kada smo s Bogom znamo da smo na pravom putu!", svjedoče. Jedno je sigurno, u njih ne manjka ni radosti, ni poljubaca.

Ljubav i veselje posvjedočit će i na Trećem nacionalnom susretu hrvatskih katoličkih obitelji u Splitu i Solinu, 15. i 16. rujna 2018. Pridružite im se!

misija / nadbiskupija-split