Katolička Dalmacija 1471

Verbum najavio gostovanje Gudrun Kugler u Splitu - 'Kako pronaći ljubav svog života'

Verbum najavio gostovanje Gudrun Kugler u Splitu - 'Kako pronaći ljubav svog života'
ILUSTRACIJA / CROPIX

U prostorijama nakladne kuće Verbum na konferenciji za medije predstavljena je knjiga "Kako pronaći ljubav svoga života. Vodič za sve koji ne žele biti i ostati sami" autorice Gudrun Kugler. Knjigu su predstavili mr. sc. Petar Balta i Miro Radalj, glavni urednik i direktor nakladne kuće Verbum te najavili gostovanje dr. Gudrun Kugler u Splitu 27. ožujka u sklopu programa manifestacije "Dani kršćanske kulture" kada će u palači Milesi u 20 sati na tribini progovoriti na temu "Kršćani u potrazi za ljubavi i brakom".

Osim toga, autorica će u organizaciji platforme osmišljene za pronalaženje partnera katSus.org nastupiti i u Zagrebu 28. ožujka u 11 sati u velikoj dvorani Međubiskupijskog sjemeništa u Zagrebu.

U upravo objavljenoj knjizi "Kako pronaći ljubav svoga života" autorica Gudrun Kugler recept za uspješnu, sretnu i dugotrajnu vezu, koja rezultira brakom, vidi manje u romantici i izvanjskoj privlačnosti, a više u temeljnoj usklađenosti muškarca i žene u svim važnim životnim pitanjima te u zajedničkim vrijednostima koje postaju čvrst temelj veze i braka.

Na iskren, prijateljski i duhovit način na stranicama ove privlačne knjige govori o ljubavi, prijateljstvu, vezi i sretnu i ispunjenu životu. Pripovijeda o najčešćim zabludama i pogrješkama koje nam onemogućuju da pronađemo pravu osobu za brak te nudi vrijedne savjete kako raditi na sebi i na što pripaziti da bi čovjek, s jedne strane, ostao autentičan i da, s druge strane, ne bi naletio na pogrješnu osobu ili izgubio pravu.

Za one koji razmišljaju o ljubavi i braku dr. sc. Gudrun Kugler odgovara na aktualna pitanja koja bi si svatko trebao postaviti: kako pronaći pravu osobu i stupiti u vezu, je li partner "onaj pravi" ili "ona prava", kada je vrijeme za ženidbu, jesam li spreman za brak, je li moj partner spreman, kako znamo da ne činimo veliku pogrješku, kao i pitanja poput onih kako "ispravno" okončati vezu, je li moja krivnja što sam sâm te pitanja poput onoga što s upoznavanjem budućega supružnika preko interneta. Ovaj je vodič autorica napisala za sve koji ne žele biti i ostati sami, kao i za ljude koji su se možda razočarali u prijašnjim vezama te se pitaju jesu li sami krivi za to.

Autorica u ovom vodiču za sve koji ne žele biti i ostati sami iskreno i pronicljivo govori i o tome u čemu se i zbog čega tako često griješi u traganju za pravim životnim partnerom te savjetuje što poduzeti da bi se sreća o kojoj sanjamo doista pronašla i postala stvarnost.

Knjiga "Kako pronaći ljubav svoga života" je namijenjena i svima koji su u vezi i žele se dobro pripremiti za uspješan i sretan brak, a mladima može biti izvor korisnih informacija te praktičnih savjeta o vezama, muško-ženskim specifičnostima i očekivanjima te o osobnomu razvoju i cjelovitu i uređenu životu.

Gudrun Veronika Kugler rođena je 1976. godine, teologinja je i pravnica koja živi u Beču. Sretno je udana i majka četvero djece, zaposlena je, aktivna u politici te autorica više knjiga. Već nekoliko godina uspješno vodi međunarodnu katoličku internetsku agenciju za pronalaženje bračnoga partnera koja je dosada posredovala u sklapanju stotina brakova.

misija / ika