Crkva u Hrvata 12337

Gospa Međugorska: Molite za mir u vašim srcima i obiteljima, da bi se Isus mogao roditi u vama

Gospa Međugorska: Molite za mir u vašim srcima i obiteljima, da bi se Isus mogao roditi u vama
Molitva ispred Gospina kipa na Podbrdu u Međugorju / FOTO RADIOPOSTAJA MIR

Gospina Poruka župi Međugorje i cijelom svijetu preko vidjelice Marije Pavlović Lunetti, u ponedjeljak na blagadan svete Kate, 25. studenoga 2019.

„Draga djeco! Neka vam ovo vrijeme bude vrijeme molitve. Bez Boga nemate mira. Zato, dječice, molite za mir u vašim srcima i obiteljima, da bi se Isus mogao roditi u vama i dati vam svoju ljubav i blagoslov. Svijet je u ratu zato što su srca puna mržnje i ljubomore. U očima se vidi, dječice, nemir jer niste Isusu dopustili da se rodi u vašemu životu. Tražite ga, molite i On će vam se darovati u djetetu koje je radost i mir. Ja sam s vama i molim za vas. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“

Danas je u Miletini, filijali župe Međugorje, proslavljen blagdan svete Kate. Svetu misu na groblju Srebrenica, čija kapelica nosi ime svete Kate, predslavio je fra Karlo Lovrić, uz mnoštvo vjernika. Nakon svete mise slavlje se nastavilo ispred područne Osnovne škole u Miletini, gdje se brojnim župljanima pridružio i nadbiskup mons. Henryk Hoser, apostolski vizitator za župu Međugorje. 

Nakon kratkog obraćanja nadbiskupa Hosera mještanima, te prigodnih darova kojih su mještani darovali apostolskom vizitatoru, druženje se nastavilo uz pjesmu, ples i veliku radost svih prisutnih. Bogu hvala na ovom radosnom susretu, susretu zajedništva i mira.

misija / medjugorje.hr