Crkva u Hrvata 1216

Gospa u Međugorju: Moj put je put mira i ljubavi, put moga Sina, put koji vodi do trijumfa moga srca

Gospa u Međugorju: Moj put je put mira i ljubavi, put moga Sina, put koji vodi do trijumfa moga srca
ILUSTRACIJA

Gospina poruka preko vidjelice Mirjane Dragičević Soldo u Međugorju kod Plavog križa na Podbrdu, u nedjelju 2. lipnja 2019.

Draga djeco, samo čisto i otvoreno srce će učiniti da zaista upoznate moga Sina, i da svi oni koji ne poznaju Njegovu ljubav po vama je upoznaju. Samo ljubav će učiniti da shvatite da je jača od smrti, jer prava ljubav je pobijedila smrt i učinila da smrt ne postoji.

Djeco moja, opraštanje je uzvišeni oblik ljubavi. Vi, kao apostoli moje ljubavi, morate moliti da biste u duhu bili jaki i mogli shvatiti i oprostiti. Vi, apostoli moje ljubavi, razumijevanjem i oprostom dajete primjer ljubavi i milosrđa. Moći shvatiti i oprostiti je dar za koji treba moliti i njegovati ga.
Praštanjem pokazujete da znate ljubiti.

Pogledajte samo, djeco moja, kako Nebeski Otac ljubi vas velikom ljubavlju, razumjevanjem, opraštanjem i pravednošću, kako vam daje mene, majku vaših srdaca.
I evo, tu sam među vama, da vas blagoslivljam majčinskim blagoslovom, da vas pozovem na molitvu, post, da vam govorim da vjerujete, da se nadate, da opraštate, da molite za svoje pastire i iznad svega da bezgranično ljubite. Djeco moja, slijedite me. Moj put je put mira i ljubavi, put moga Sina. To je put koji vodi do trijumfa moga srca.
Hvala vam.

Ljetni raspored molitvenog programa u Međugorju počeo je, inače, u subotu 1. lipnja i traje sve do 1. rujna. Molitva krunice u župnoj crkvi od 1. lipnja počinje u 18 sati, a sveta misa u 19 sati. Nakon mise slijedi uobičajeni molitveni program, različit za pojedine dane u tjednu.

Pobožnost euharistijskog klanjanja je utorkom i subotom od 22 do 23 sata, te četvrtkom nakon večernje svete mise, od 20 sati. Pobožnost Križnog puta na Križevcu petkom je u 16 sati, a molitva krunice na Podbrdu nedjeljom također u 16 sati.

misija