Crkva u Hrvata 10202

Gospa u Međugorju: Budite svjesni dječice, da je život kratak i čeka vas život vječni po zasluzi

Gospa u Međugorju: Budite svjesni dječice, da je život kratak i čeka vas život vječni po zasluzi
FOTO RADIOPOSTAJA MIR MEĐUGORJE

Gospina poruka u Međugorju preko vidjelice Marije Pavlović Lunetti za župu i za cijeli svijet, subota 25. svibnja 2019. :

"Draga djeco! Bog mi je dopustio iz svog milosrđa da sam s vama, da vas poučavam i vodim prema putu obraćenja. Dječice, vi ste svi pozvani da iz svega srca molite da se ostvari plan spasenja vama i po vama. Budite svjesni dječice, da je život kratak i čeka vas život vječni po zasluzi. Zato, molite, molite, molite da biste bili dostojni instrumenti u Božjim rukama. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu!"

Dragi međugorski hodočasnici i prijatelji, poznavatelji stranih jezika!

Vjerujemo da je i do vas došla lijepa vijest da je papa Franjo donio odluku kojom odobrava hodočašća u Međugorje, koja od 12. svibnja pa nadalje – biskupije, župe i druge katoličke ustanove mogu službeno organizirati, a ne samo u „privatnom“ obliku kao što je to bilo do tada.

U ovome kratkom vremenu već imamo nekoliko molbi da se prijevodi tekstova na našoj stranici prevode brže i na još više jezika. Kako bismo mogli udovoljiti željama i potrebama onih koje bi htjeli, u ovome novom vremenu, živjeti intenzivnije u Gospinoj školi Međugorja, trebamo pomoć u prijevodima.

Sve vas koji se osjećate sposobnima i želite postati suradnici Informativnog centra Mir Međugorje radeći, zajedno s nama, na prijevodu bilo kojega svjetskoga jezika, pozivamo da nam se javite na e-mail: mir@medjugorje.hr

misija / medjugorje.hr