Crkva u Hrvata 7503

Gospa na Podbrdu u Međugorju: Nije moguće da umrete vi koji poznajete ljubav moga Sina, vi koji Ga slijedite

Gospa na Podbrdu u Međugorju: Nije moguće da umrete vi koji poznajete ljubav moga Sina, vi koji Ga slijedite
Vidjelica Mirjana Dragičević Soldo

Gospina poruka preko vidjelice Mirjane Dragičević Soldo kod Plavog križa na Podbrdu u Međugorju, u četvrtak 2. svibnja 2019.

"Draga djeco,
Majčinskom ljubavlju vas pozivam da čista i otvorena srca, s potpunim povjerenjem, odgovorite na veliku ljubav moga Sina.
Ja poznam veličinu Njegove ljubavi. Ja sam Ga nosila u sebi, hostiju u srcu, svjetlost i ljubav svijeta.
Djeco moja, i moje obraćanje vama je znak ljubavi i nježnosti nebeskoga Oca, jedan veliki smiješak ispunjen ljubavlju moga Sina, poziv na vječni život.

Krv moga Sina je iz ljubavi prolivena za vas. Ta dragocjena krv je za vaše spasenje, za vječni život. Nebeski Otac je stvorio čovjeka za vječnu sreću.
Nije moguće da umrete vi koji poznajete ljubav moga Sina, vi koji Ga slijedite.
Život je pobijedio, moj Sin je živ. Zato, djeco moja, apostoli moje ljubavi, neka vam molitva pokazuje put, način širenja ljubavi moga Sina u najuzvišenijem obliku.

Djeco moja, i kada pokušavate živjeti riječi moga Sina vi molite. Kada ljubite ljude koje susrećete širite ljubav moga Sina. Ljubav je ta koja otvara vrata raja. Djeco moja, od početka sam molila za Crkvu, zato i vas, apostole moje ljubavi, pozivam da molite za Crkvu i njene službenike, za one koje je moj Sin pozvao.
Hvala vam."

misija