Crkva u Hrvata 7159

Gospa Međugorska: Draga djeco! Nosim vam mog sina Isusa koji je Kralj mira

Gospa Međugorska: Draga djeco! Nosim vam mog sina Isusa koji je Kralj mira
Žive jaslice na Badnjak ispred crkve u Međugorju

Gospina poruka u Međugorju na Božić, 25. prosinca 2018., preko vidjelice Marije Pavlović Lunetti za župu i za cijeli svijet.

„Draga djeco! Nosim vam mog sina Isusa koji je Kralj mira. On vam daje mir i neka ne bude samo za vas nego, dječice, nosite ga drugima u radosti i poniznosti. Ja sam s vama i molim se za vas u ovom milosnom vremenu koje vam Bog želi dati. Moja prisutnost je znak ljubavi ovdje dok sam s vama da vas štitim i vodim prema vječnosti. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“

Na Božić Gospa ima jednom godišnje ukazanje i vidiocu Jakovu Čoli. "Draga djeco, na ovaj milosni dan vas posebno pozivam na ljubav. Dječice Bog vas neizmjerno ljubi i zato dječice puni pouzdanja ne gledajući unatrag i bez straha u potpunosti mu predajte vaša srca da ih Bog ispuni svojom ljubavi. Ne bojte se vjerovati Njegovoj ljubavi i milosrđu jer je Njegova ljubav jača od svake vaše slabosti i straha. Zato djeco moja puni ljubavi u vašim srcima uzdajte se u Isusa i izrecite mu svoje da, jer je On jedini put koji vas vodi k vječnom Ocu."

Međugorski župnik fra Marinko Šakota putem Radiopostaje Mir Međugorje uputio je Božićnu čestitku:

„Na dobro vam došao Božić i Sveto porođenje Isusovo! Dragi župljani, dragi slušatelji Radiopostaje Mir Međugorje od srca vam želim čestit Božić, od srca želim da zaista čestiti mi budemo na Božić, da čestita srca, otvorena, radosna srca dočekamo ovaj blagdan, slavimo ovaj blagdan i da ovaj blagdan bude početak jednog novog odnosa prema Isusu, jednog novog započinjanja biti kršćanin. To nam je uvijek potrebno. To vam želim.

Bog nama dolazi. To je Božić. Bog koji je velik neizmjeran, postaje malen, postaje dijete, postaje neznatan i on započinje. Bog ne čeka na nas, da se mi promijenimo, nego dolazi k nama, da nam pomogne da se promijenimo, da nas pozove, da nam oprosti jer nas ljubi.

Božić je poziv onda svima nama da i mi tako postupamo, da i mi prve korake činimo, da ne čekamo na druge ljude, nego da se mi uputimo prema drugim ljudima, da uvijek mi budemo prvi, da uvijek mi prvi praštamo, da uvijek mi prvi pozdravimo, da uvijek mi akcije prvi započinjemo, iniciramo i sudjelujemo u njima.

Dragi prijatelji, još jednom od srca vam čestit i blagoslovljen Božić!“

misija / medjugorje.hr