Crkva u Hrvata 6254

Gospa u Međugorju: Dobri plodovi se vide i čuju na daleko

Gospa u Međugorju: Dobri plodovi se vide i čuju na daleko
S križnog puta na brdo Križevac / RADIO MIR MEĐUGORJE

Gospina poruka u Međugorju preko vidjelice Marije Pavlović Lunetti, 25. studenog 2018.

„Draga djeco! Ovo je vrijeme milosti i molitve, vrijeme čekanja i darivanja. Bog vam se daje da ga ljubimo iznad svega. Zato, dječice, otvorite vaša srca i obitelji da bi ovo čekanje postalo molitva i ljubav, a napose darivanje. Ja sam s vama, dječice, i potičem vas da ne odustajete od dobra, jer plodovi se vide i čuju na daleko. Zato je neprijatelj ljut i upotrebljava sve da vas odvede od molitve. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“

U subotu 24. studenog večernjom svetom misom zadušnicom koju je predslavio fra Iko Skoko, u suslavlju sa 14 svećenika, u župnoj crkvi sv. Jakova obilježena je osamnaesta obljetnica smrti dr. fra Slavka Barbarića.

Fra Slavko je preminuo na Križevcu 24. studenoga 2000. S hodočasnicima u Međugorju neumorno je radio od 1982. godine. Njegove su knjige prevedene na više od dvadeset jezika i tiskane diljem svijeta.

I na Križevcu se sjećalo pokojnog fra Slavka Barbarića. U 14 sati molio se Križni put uz mnoštvo vjernika. Križni put je predvodio međugorski župnik fra Marinko Šakota.

misija / medjugorje.hr