Crkva u Hrvata 28423

Gospina poruka u Međugorju preko vidjelice Mirjane Dragičević Soldo

Gospina poruka u Međugorju preko vidjelice Mirjane Dragičević Soldo
Vidjelica Mirjana Dragičević Soldo tijekom jednog od ranijih ukazanja / FOTO MARIJAN SIVRIĆ

Draga djeco. Ovdje sam među vama kao majka, koja vam želi pomoći da spoznate istinu.

Dok sam živjela vaš život na zemlji ja sam imala spoznaju istine i samim tim komadić raja na zemlji. Zato vama, svojoj djeci, želim isto. Nebeski Otac želi čista srca, ispunjena spoznajom istine.

Želim da ljubite sve one koje susrećete, jer i ja ljubim svog Sina u svima vama. To je početak spoznaje istine. Vama se nude mnoge lažne istine. Nadvladat ćete ih srcem očišćenim postom, molitvom, pokorom i evanđeljem. To je jedina istina i to je istina koju vam je moj Sin ostavio. Ne trebate je puno razmatrati.

Od vas se traži, kao što sam i ja radila, da ljubite i dajete. Djeco moja, ako ljubite vaše srce će biti dom mome Sinu i meni a riječi moga Sina vodilja u vašem životu. Djeco moja, poslužit ću se s vama, apostolima ljubavi, da pomognem svoj svojoj djeci da spoznaju istinu.

Djeco moja, ja sam uvijek molila za Crkvu moga Sina pa to isto molim i vas. Molite da vaši pastiri zasjaju ljubavlju moga Sina. Hvala vam, stoji u prvoj ovogodišnjoj Gospinoj poruci vidjelici Mirjani Dragičević Soldo u Međugorju.

misija