Crkva u Hrvata 1907

Devetnica svetom Josipu protiv ratifikacije 'Istanbulske' u Hrvatskoj

Devetnica svetom Josipu protiv ratifikacije 'Istanbulske' u Hrvatskoj
Molitva svetom Josipu u nacionalnom svetištu u Karlovcu

Najava hrvatskog premijera Andreja Plenkovića o skoroj ratifikaciji Istanbulske konvencije neugodno je iznenadila sve nas koji ne želimo da se pod krinkom borbe protiv nasilja nad ženama u hrvatske zakone, obrazovanje i cijelo društvo uvede rodna ideologija, ističe Kristina Pavlović predsjednica udruge Glas roditelja za djecu – GROZD i članica građanske inicijative Istina o Istanbulskoj.

Svim saborskim zastupnicima poslali smo u ime građanske inicijative Istina o Istanbulskoj dopis s obrazloženjem gdje se točno rodna ideologija nalazi u Konvenciji i zašto nije dobro da se ratificira. Preporučujemo da i Vi pročitate to obrazloženje kao i izvješća i slike s održanih tribina diljem Hrvatske te ostale vijesti pratite na stranici inicijative www.istinaoistanbulskoj.info, poručuje Pavlović.

Pozivamo one od vas koji ste vjernici da se uključite u veliku molitvenu devetnicu, od danas 10. ožujka do blagdana sv. Josipa 18. ožujka, s nakanom da se Hrvatska odupre ratifikaciji Istanbulske konvencije! Ovu vrijednu molitvenu inicijativu, prijeko potrebnu u ovoj situaciji, potaknula je i pokrenula udruga “Hrvatska za život”, jedna od članica građanske inicijative, zaključuje predsjednica udruge Glas roditelja za djecu – GROZD.

misija