Crkva u Hrvata 1012

Gospino ukazanje Jakovu u Međugorju: Nema života bez Boga

Gospino ukazanje Jakovu u Međugorju: Nema života bez Boga
Međugorski vidioci s početka ukazanja, Jakov je bio najmlađi među njima

Vidioc Jakov Čolo u Međugorju imao je svakodnevna Gospina ukazanja od 25. lipnja 1981. do 12. rujna 1998., kada mu je Gospa obećala da će se ukazivati samo jednom godišnje, i to na Božić.

Tako je bilo i ove godine, i Gospa je preko Jakova dala sljedeću poruku: "Draga djeco, danas vas pozivam na ovaj milosni dan da zatražite od Gospodina dar vjere. Djeco moja, opredijelite se za Boga i počnite živjeti i vjerovati u ono na što vas Bog poziva. Vjerovati, djeco moja, znači predati vaše živote u Božje ruke, u ruke Gospodina koji vas je stvorio i koji vas neizmjerno ljubi.

Nemojte biti vjernici samo na riječima, već živite i svjedočite vašu vjeru preko djela i kroz vaš osobni primjer. Razgovarajte s Bogom, vašim Ocem. Otvorite mu i predajte vaša srca i vidjeti ćete kako se vaša srca mijenjaju i kako će se vaš život diviti Božjim djelima u vašem životu. Djeco moja, nema života bez Boga i zato kao vaša Majka zagovaram i molim svoga Sina da obnovi vaša srca i da vaš život ispuni svojom neizmjernom ljubavi. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu!"

misija / medjugorje-info