Baština 7411

Međugorska Gospa: Poslušajte me, imajte hrabrosti, ne posustajte

Međugorska Gospa: Poslušajte me, imajte hrabrosti, ne posustajte
Vidjelica Mirjana Dragičević Soldo za vrijeme ukazanja kod Plavog križa na Podbrdu / FOTO ĐANI

Gospina poruka preko vidjelice Mirjane Dragičević Soldo za vrijeme ukazanja kod Plavog križa na Podbrdu u Međugorju, 2. listopada 2018.

"Draga djeco, pozivam vas da budete hrabri, da ne posustajete, jer i najmanje dobro, najmanji znak ljubavi pobjeđuje sve vidljivije zlo. Djeco moja, poslušajte me da bi dobro nadvladalo, da bi ste upoznali ljubav moga Sina. To je najveća sreća - ruke moga Sina koje grle, Njega koji ljubi dušu, Njega koji se dao za vas i uvijek se iznova u Euharistiji daje, Njega koji ima riječi života vječnoga. 

Upoznati njegovu ljubav i slijediti njegove stope znači imati bogatstvo duhovnosti. To je bogatstvo koje daje dobre osjećaje i vidi ljubav i dobrotu posvuda. Apostoli moje ljubavi, djeco moja, vi budite kao zrake sunca koje toplinom ljubavi moga Sina griju sviju oko sebe. Djeco moja, svijetu su potrebni apostoli ljubavi, svijetu je potrebno mnogo molitve, ali molitve rečene srcem i dušom a ne samo izgovorene usnama.

Djeco moja, težite k svetosti ali u poniznosti. U poniznosti koja dopušta mome Sinu da preko vas čini ono što On želi. Djeco moja, vaše molitve, vaše riječi, misli i djela, sve vam to otvara ili zatvara vrata u Kraljevstvo nebesko.

Moj Sin vam je pokazao put i dao vam nadu, a ja vas tješim i hrabrim. Jer, djeco moja, ja sam bila upoznala bol, ali sam imala vjeru i nadu, sada imam nagradu života u kraljevstvu moga Sina. Zato, poslušajte me, imajte hrabrosti, ne posustajte. Hvala vam.

Mjesec listopad, kao i mjesec svibanj, na poseban način je posvećen Blaženoj Djevici Mariji. Ne zaboravimo zahvaliti Gospi na dobročinstvima koja smo primili! Najbolje ćemo to učiniti redovitim sudjelovanjem na večernjem molitvenom programu, obiteljskom molitvom krunice i molitvom na Podbrdu i Križevcu.

Molitva krunice u crkvi sv. Jakova u Međugorju svake je večeri u 17 sati. Večernja sveta misa je u 18 sati. Molitva krunice na Podbrdu je nedjeljom u 14 sati, a Križni put na Križevcu petkom u isto vrijeme.

misija / medjugorje.hr